AutoCAD tekenaar inhuren?

Vind een AutoCAD tekenaar voor ieder project met Xtend!

Direct een Vrijblijvende Offerte

Wat de student kan doen

Technisch tekenaar student inhuren concept 3Dmodel scaled

Concept naar 3D Model

Een schets of nog een idee in je hoofd; onze technische tekenaars brengen het tot de details in leven met digitale 3D tekeningen; van een productconcept tot aan een gehele woonwijk.

Technisch tekenaar student inhuren vierkant 1 scaled

2D Tekening & Plattegrond

Zet jouw concepten om in documentatie voor productie of constructie. Onze tekenaars kunnen concepten in 2D weer te geven, zodat het volgens de bouwkundige of product­fabricage maatstaven klopt.

Junior ingenieur inhuren vierkant 1 scaled

Modelleren met CAD

Met computer-aided design (CAD) kan je ook jouw ontwerp functioneel laten testen. Onze CAD tekenaars kunnen o.a. controleren of alle onderdelen passen en analyseren of het alle natuurkrachten weerstaat.

Technisch tekenaar student real life realisaties scaled

Real-life Realisaties

Laat jouw 3D ontwerpen als echt lijken door ons grafisch talent in te schakelen. Onze grafisch vormgevers kennen de fijne kneepjes van programma’s voor render simulaties en fotobewerkingen.

verbind met onze AutoCAD Studenten

VIND TECHNISCHE STUDENTEN VAN VELE KWALITEITEN MET ONS HECHTE NETWERK.

vraag jouw offerte aan

Al door ons verbonden

Daarom een AutoCAD Tekenaar via Xtend

Icoon TandwielPraktische Techneut

Onze tekenaars hebben naast hun technische studie praktische ervaring en passie voor hun vakgebied. Hun ervaring en motivatie maakt de studenten uiterst goed inzetbaar om vele klussen te klaren voor jouw bedrijf.

Icoon KlokSnel Inzetbaar

Het netwerk van Xtend binnen technisch tekenaars is enorm groot. Om deze reden zijn we in staat om snel en op flexibele basis studenten te vinden die je verder kunnen helpen. Dit geldt voor zowel de korte als de lange termijn.

Icons 06Hoge Kwaliteit

Onze technisch tekenaars hebben veel ervaring en leveren hoge kwaliteit. Daarnaast zijn onze studenten communicatief vaardig en kunnen zowel in een team als zelfstandig een meerwaarde zijn voor jouw bedrijf.

Icons GeldAantrekkelijke Tarieven

Wij geloven erin dat je elkaar verder moet helpen. Xtend levert hoge kwaliteit tekenaars tegen scherpe tarieven. Hierdoor is het interessant om een technisch tekenaar in te huren via Xtend, voor elke opdracht.

Weten welke technisch tekenaar je nodig hebt?

Ons team staat klaar om je te adviseren!

Laat je nummer achter

Xtend biedt breed talent!