Autocad tekenaar inhuren?

Vind een AutoCAD tekenaar voor ieder project!

Direct een Vrijblijvende Offerte

Waarvoor huur je een AutoCAD tekenaar in?

autocad tekenaar

Xtend helpt bij de zoektocht naar een AutoCAD tekenaar die gespecialiseerd is in het maken van CAD-tekeningen en hierin kan helpen bij jouw organisatie. Onze technische tekenaars werken onder andere voor architectenbureaus en bij woningbouwprojecten.

De digitaal technisch tekenaar brengt schetsen tot leven met digitale tekeningen en zet het als 3D tekenaar om tot 3D beeld. Als 2D tekenaar geeft de AutoCAD student jouw idee weer in 2D, zodat het volgens de bouwkundige productfabricage klopt. Door deze 2D en 3D tekeningen werkt onze AutoCAD tekenaar de concepten uit tot een realistische weergave van jouw schets.

AutoCAD tekenaar gezocht voor jouw organisatie?

Vind de perfecte technisch tekenaar bij Xtend

vraag jouw offerte aan

Al door ons verbonden

Daarom een autocad tekenaar via Xtend

Icoon TandwielPraktische Techneut

Onze tekenaars hebben naast hun technische studie praktische ervaring en passie voor hun vakgebied. Hun ervaring en motivatie maakt de studenten uiterst goed inzetbaar om vele klussen te klaren voor jouw bedrijf.

Icoon KlokSnel Inzetbaar

Het netwerk van Xtend binnen technisch tekenaars is enorm groot. Om deze reden zijn we in staat om snel en op flexibele basis studenten te vinden die je verder kunnen helpen. Dit geldt voor zowel de korte als de lange termijn.

Icons 06Hoge Kwaliteit

Onze technisch tekenaars hebben veel ervaring en leveren hoge kwaliteit. Daarnaast zijn onze studenten communicatief vaardig en kunnen zowel in een team als zelfstandig een meerwaarde zijn voor jouw bedrijf.

Icons GeldAantrekkelijke Tarieven

Wij geloven erin dat je elkaar verder moet helpen. Xtend levert hoge kwaliteit tekenaars tegen scherpe tarieven. Hierdoor is het interessant om een technisch tekenaar in te huren via Xtend, voor elke opdracht.

Weten welke technisch tekenaar je nodig hebt?

Ons team staat klaar om je te adviseren!

Laat je nummer achter

Xtend biedt meer dan AutoCAD tekenaars