AutoCAD tekenaar inhuren?

Vind een AutoCAD tekenaar voor ieder project met Xtend!

Direct een Vrijblijvende Offerte

Wat de student kan doen

Technisch tekenaar student inhuren concept 3Dmodel scaled

Concept naar 3D Model

Een schets of nog een idee in je hoofd; onze technische tekenaars brengen het tot de details in leven met digitale 3D tekeningen; van een productconcept tot aan een gehele woonwijk.

Technisch tekenaar student inhuren vierkant 1 scaled

2D Tekening & Plattegrond

Zet jouw concepten om in documentatie voor productie of constructie. Onze tekenaars kunnen concepten in 2D weer te geven, zodat het volgens de bouwkundige of product­fabricage maatstaven klopt.

Junior ingenieur inhuren vierkant 1 scaled

Modelleren met CAD

Met computer-aided design (CAD) kan je ook jouw ontwerp functioneel laten testen. Onze CAD tekenaars kunnen o.a. controleren of alle onderdelen passen en analyseren of het alle natuurkrachten weerstaat.

Technisch tekenaar student real life realisaties scaled

Real-life Realisaties

Laat jouw 3D ontwerpen als echt lijken door ons grafisch talent in te schakelen. Onze grafisch vormgevers kennen de fijne kneepjes van programma’s voor render simulaties en fotobewerkingen.

verbind met onze AutoCAD Studenten

VIND TECHNISCHE STUDENTEN VAN VELE KWALITEITEN MET ONS HECHTE NETWERK.

vraag jouw offerte aan

Al door ons verbonden

Daarom een AutoCAD Tekenaar via Xtend

Icoon TandwielPraktische Techneut

Onze tekenaars hebben naast hun technische studie praktische ervaring en passie voor hun vakgebied. Hun ervaring en motivatie maakt de studenten uiterst goed inzetbaar om vele klussen te klaren voor jouw bedrijf.

Icoon KlokSnel Inzetbaar

Het netwerk van Xtend binnen technisch tekenaars is enorm groot. Om deze reden zijn we in staat om snel en op flexibele basis studenten te vinden die je verder kunnen helpen. Dit geldt voor zowel de korte termijn, als de lange termijn.

Icons 06Hoge Kwaliteit

Onze technisch tekenaars hebben veel ervaring en leveren hoge kwaliteit. Daarnaast zijn onze studenten communicatief vaardig en kunnen zowel in een team als zelfstandig een meerwaarde zijn voor jouw bedrijf.

Icons GeldAantrekkelijke Tarieven

Wij geloven erin dat je elkaar verder moet helpen. Xtend levert hoge kwaliteit tekenaars tegen scherpe tarieven. Hierdoor is het interessant om een technisch tekenaar in te huren via Xtend, voor elke opdracht.

Weten welke technisch tekenaar je nodig hebt?

Ons team staat klaar om je te adviseren!

Laat je nummer achter

Xtend biedt breed talent!

Student Programmeur

Programmeur gezocht?

Vind programmeurs met kennis van vele programmeertalen zoals C++, Java en PHP. Onze student programmeurs kunnen je helpen met het ontwikkelen van o.a. websites, front-ends, back-ends, apps en algoritmes.

Lees verder

Technisch Tekenaar

Tekenaar Gezocht?

Onze technisch tekenaars maken jouw bouw- en productconcept in digitaal 3D met o.a. AutoCad, Revit en SolidWorks . Zo kan je het zien in realistische settings, de krachten erop testen, en uitwerken tot documentatie voor productie of constructie.

Lees verder

Junior Ingenieur

Ingenieur Gezocht?

Zet onze studenten in om jouw technische projecten te ondersteunen. Met hun analytische blik kunnen ze modellen creëren, data analyseren en ideeën helpen realiseren, voor o.a. Elektro-, Civiele, Werktuigbouwkundige en Maritieme Techniek.

Lees verder

Flexibele Werkstudent

Werkstudent Gezocht?

Werkstudenten zijn flexibele uitzendkrachten inzetbaar voor een variëteit aan taken: administratief, digitaliseren, of een werknemers’ pool. Met hun flexibele planning kunnen de studenten dag, nacht en in het weekend beschikbaar zijn.

Lees verder