De tekenaars van Xtend staan voor u klaar!

 

Ontwerpen of tekeningen digitaliseren, visualiseren of optimaliseren? Wij vinden altijd de meest geschikte student.
AutoCad, SolidWorks of Sketchup tekenaar

Tekeningen digitaliseren

Met behulp van AutoCAD, SketchUp en SolidWorks kunnen onze studenten uw tekeningen in hoogwaardige (CAD) kwaliteit digitaliseren.

2D en 3D tekeningen verbeteren

Tekeningen optimaliseren

Onze studenten kunnen bestaande AutoCAD, SketchUp, SolidWorks, ArchiCAD of Revit tekeningen efficiënt optimaliseren en naar een hoger niveau tillen.

Technische tekeningen maken

Nieuwe ontwerpen

Naast ervaren in programma’s als Photoshop en Illustrator zijn onze studenten assertief, creatief en denken ze graag mee in het ontwerpproces.

Ontwerp visualiseren

Ontwerpen visualiseren

Ontwerpen visualiseren door middel van een combinatie van rendering met SketchUp, SolidWorks, CATIA, ArchiCAD, Revit, Rhino en Photoshop.

Praktische ervaring en motivatie

Onze tekenaars hebben door hun studie vaak praktische ervaring en passie voor hun vakgebied. Deze ervaring en motivatie maakt de studenten uiterst goed inzetbaar voor uw bedrijf.

Hoge kwaliteit

Doordat onze tekenaars vaak veel ervaring hebben, zijn ze in staat een hoge kwaliteit te waarborgen. Goede communicatie met tekenaar en klant ligt bij Xtend en is hierbij de sleutel tot succes. Xtend neemt deze verantwoordelijkheid erg serieus om de beste kwaliteit te kunnen leveren.

Snel en flexibel inzetbaar

Het netwerk van Xtend binnen technisch tekenaars is enorm groot. Om deze reden zijn we in staat om snel en op flexibele basis studenten te vinden die u verder kunnen helpen. Dit geldt voor zowel de korte termijn, als de lange termijn.

Aantrekkelijke tarieven

Wij geloven erin dat je elkaar verder moet helpen. Op basis hiervan baseert Xtend haar tarieven. Door middel van inwerktarieven, kan zowel het bedrijf als student op een financieel aantrekkelijke manier kijken of er een match is.

Hoe maken wij deze beloften waar?

Door persoonlijke en nauwe contacten te behouden met de studenten en mee te denken met zowel klant als student.

Offerte aanvragen