Vind de technisch tekenaar

voor ieder project!

Direct een Vrijblijvende Offerte

De veelzijdige studenten

AutoCad

3D & 2D

SketchUp

Gebouwen, Plattegronden

Revit

Building Information Modelling

SolidWorks

PhotoWorks, Simulaties

Adobe

Photoshop, Illustrator

Rhinoceros

Grasshopper

Inventor

Product Design

Vectorworks

Architectuur en Interieur

Wat de student kan doen

Concept naar 3D Model

Een schets of nog een idee in je hoofd; onze technische tekenaars brengen het tot de details in leven met digitale 3D tekeningen; van een productconcept tot aan een gehele woonwijk.

2D Tekening & Plattegrond

Zet jouw concepten om in documentatie voor productie of constructie. Onze tekenaars kunnen concepten in 2D weer te geven, zodat het volgens de bouwkundige of product­fabricage maatstaven klopt.

Modelleren met CAD

Met computer-aided design (CAD) kan je ook jouw ontwerp functioneel laten testen. Onze tekenaars kunnen bijvoorbeeld controleren of alle onderdelen passen en analyseren of het alle natuurkrachten weerstaat.

Real-life Realisaties

Laat jouw 3D ontwerpen als echt lijken door ons grafisch talent in te schakelen. Onze grafisch vormgevers kennen de fijne kneepjes van programma’s voor render simulaties en fotobewerkingen.

verbind met onze technisch tekenaars

VIND TECHNISCHE STUDENTEN VAN VELE KWALITEITEN MET ONS HECHTE NETWERK.

vraag jouw offerte aan

Al door ons verbonden

Daarom een Technisch Tekenaar via Xtend

Praktische Ervaring & Motivatie

Onze tekenaars hebben door hun studie vaak praktische ervaring en passie voor hun vakgebied. Deze ervaring en motivatie maakt de studenten uiterst goed inzetbaar voor uw bedrijf.

Snel & Flexibel Inzetbaar

Het netwerk van Xtend binnen technisch tekenaars is enorm groot. Om deze reden zijn we in staat om snel en op flexibele basis studenten te vinden die u verder kunnen helpen. Dit geldt voor zowel de korte termijn, als de lange termijn.

Hoge Kwaliteit

Doordat onze tekenaars vaak veel ervaring hebben, zijn ze in staat een hoge kwaliteit te waarborgen. Goede communicatie met tekenaar en klant ligt bij Xtend en is hierbij de sleutel tot succes. Xtend neemt deze verantwoordelijkheid erg serieus om de beste kwaliteit te kunnen leveren.

Aantrekkelijke Tarieven

Wij geloven erin dat je elkaar verder moet helpen. Op basis hiervan baseert Xtend haar tarieven. Door middel van inwerktarieven, kan zowel het bedrijf als student op een financieel aantrekkelijke manier kijken of er een match is.

Weet je niet welke student bij je past?

Ons team staat voor je klaar!

Laat je nummer achter

Case: de xtend student in de praktijk

Anouk over
De Bijenkorf

“Op de afdeling Store Design van de Bijenkorf kan ik steeds aan de slag met uiteenlopende en interessante opdrachten. De projecten die aan bod komen zijn allemaal van een andere schaal en bevinden zich ook in verschillende fasen van het proces, wat het voor mij erg leerzaam maakt, want zo leer ik op verschillende vlakken snel nieuwe dingen. Ook vind ik het vooral erg leuk om naast mijn studie Bouwkunde eens te zien wat mijn skills in de praktijk kunnen betekenen en binnen een groot en divers team te mogen werken.”

De Bijenkorf over
Anouk

“Anouk is binnen een zeer korte tijd een volwaardig lid van ons design team geworden. Ze heeft zich snel ontwikkeld en dat vinden we knap. Anouk is zelfverzekerd, werkt zelfstandig, is onderzoekend, snel en taakgericht. We nemen eind november al weer afscheid, maar gunnen haar natuurlijk andere mooie uitdagingen.”

Xtend biedt breed talent!

Programmeur

Vind jouw Student

Met hun vaardigheid in programmeertalen zoals C++, Java en PHP, kunnen onze programmeurs je helpen met het ontwikkelen van o.a. front-ends, back-ends, apps en algoritmes.

Lees verder

Technisch Tekenaar

Vind jouw Student

Onze technisch tekenaars maken jouw bouw- en productconcept in digitaal 3D met o.a. AutoCad, Revit en SolidWorks . Zo kan je het zien in realistische settings, de krachten erop testen, en uitwerken tot documentatie voor productie of constructie.

Lees verder

Junior Ingenieur

Vind jouw Student

Zet onze studenten in om jouw technische projecten te ondersteunen. Met hun analytische blik kunnen ze modellen creëren, data analyseren en ideeën helpen realiseren, voor o.a. Elektro-, Civiele, Werktuigbouwkundige en Maritieme Techniek.

Lees verder

Werkstudent

Vind jouw Student

Onze werkstudenten zijn flexibele uitzendkrachten inzetbaar voor een variëteit aan taken: administratief, digitaliseren, of een werknemers’ pool. Met hun flexibele planning kunnen de studenten dag, nacht en/of in het weekend beschikbaar zijn.

Lees verder