Slimme en betaalbare programmeurs vindt u bij Xtend!

 

Van front-end tot back-end, websites, applicaties of data alyses? Wij vinden altijd de juiste kracht.
Webdeveloper HTML, Javascript

Front-end developer

HTML, CSS, .NET, JavaScript en vele andere programmeurs zijn in staat om de complete voorkant van uw website te bouwen. Zelfstandig of met uw eigen team.

Back-end programmeur student

Back-end developer

Studenten bedreven in PHP,C#,SQL, Java, Python en vele andere programmeertalen kunnen zo voor u aan de slag als diehard programmeur.

Plugin, applicatie ontwikkelen

Applicatie en plugin

Wilt u een Android, iOS of mac
app? Een plugin voor uw software?
Java , objective-C en Swift
programmeurs vindt u bij Xtend en beginnen bij u.

Data analyse uitvoeren Python

Data analyse

Onze technische studenten combineren Python, R en Matlab met hun analytische vaardigheden en zijn daardoor uitstekende Data analisten.

Analytisch

Al onze programmeurs hebben een technische achtergrond en leren tijdens hun opleiding analytisch denken. Hierdoor pakken zij IT problemen binnen uw bedrijf ook efficiënt en doordacht aan.

Nieuwste technieken

Onze studenten komen tijdens hun studie in aanraking met de nieuwste technieken op het gebied van informatica. Zo gebruiken ze de meest recente en beste methodes bij hun programmeer werk.

Gedreven

De studenten met wie wij in contact staan willen meer dan alleen theorie leren. Ze willen hun studie direct in de praktijk brengen en een mooi product aanleveren of verbeteren zodat u tevreden bent.

Aantrekkelijke tarieven

Wij geloven erin dat je elkaar verder moet helpen. Op basis hiervan baseert Xtend haar tarieven. Door middel van inwerktarieven, kan zowel het bedrijf als student op een financieel aantrekkelijke manier kijken of er een match is.

Zoekt u een goede programmeur?

Vraag een snelle offerte aan en wij nemen contact met u op.

Offerte aanvragen