Vind de junior ingenieur

voor ieder project!

Direct een Vrijblijvende Offerte

De veelzijdige studenten

Civiele sector

Constructie, Bouw, Infra

Maritieme sector

Offshore, Scheepsbouw

Werktuigbouwkunde

Engineering, Mechanisch

Logistiek

Processen, Systemen

Elektrotechniek

Robotica, Energie

Bio Technologie

Medisch, Chemisch

Lucht- en ruimtevaart

Aerodynamica, Drones

Modelleren

Data, Python, R, Matlab

Wat de student kan doen

Modelleren

Test jouw concepten met computermodellen. Onze junior ingenieurs hebben een sterke technische basis waarmee ze modellen en berekeningen kunnen maken voor veel toepassingen van constructie, fysica en energie.

Data Analyse

Data verzamelen was nog nooit zo makkelijk, maar de data nuttig maken vergt technische vaardigheid. Onze junior ingenieurs hebben een fantastisch oog voor het analyseren van data en het vinden van nuttige inzichten.

Technisch Assistent

Ondersteuning voor technische en wetenschappelijke projecten vind je bij onze studenten. De junior ingenieur is goed in kennis opnemen en wordt snel deel van jouw team. Met hun sterke basis kunnen ze aan de slag in vele sectoren.

Project Consultant

Als je de kennis niet in huis hebt voor een nieuw project, denk dan niet aan een consultancy, neem je eigen studenten adviseur aan! Met een analytische kijk kunnen onze studenten jouw concept technisch haalbaar maken.

verbind met onze junior ingenieurs

VIND TECHNISCHE STUDENTEN VAN VELE KWALITEITEN MET ONS HECHTE NETWERK.

vraag jouw offerte aan

Al door ons verbonden

Daarom een Junior Ingenieur via Xtend

Verse Kennis

Onze assistent ingenieurs zitten veelal in de laatste fase van hun studie en zijn hierdoor uitgerust met de nieuwste kennis in hun vakgebied. Zij staan te springen om deze kennis in de praktijk te brengen en uw bedrijf hiermee te verrijken.

Leergierig & Gedreven

Onze studenten zitten vol met levenslust en willen hun energie kwijt in het bedrijfsleven. Klaar om alles te geven én sneller dan gedacht nieuwe vaardigheden te leren. Geef uw organisatie een boost door een enthousiasteling in te huren!

Frisse Blik

De technische student wordt getraind in het stellen van vragen. Doordat onze studenten nog niet zijn vastgeroest in een patroon, kunnen zij een verrassend blik werpen op uw organisatie. Een slimme keus voor uw bedrijf!

Aantrekkelijke Tarieven

Wij geloven erin dat je elkaar verder moet helpen. Op basis hiervan baseert Xtend haar tarieven. Door middel van inwerktarieven, kan zowel het bedrijf als student op een financieel aantrekkelijke manier kijken of er een match is.

Weet je niet welke student bij je past?

Ons team staat voor je klaar!

Laat je nummer achter

Case: de xtend student in de praktijk

Nicolaas en Pieter over
Flower Turbines

In februari is Nicolaas via Xtend gestart bij Flower Turbines en wordt sinds april versterkt door Pieter. Waar we als electrical engineer beiden veel elektrotechnisch gericht werk verwachtten, bleek al snel dat we veel meer op ons bordje kregen. Dat maakt werken bij Flower Turbines juist zo leuk! De lading verantwoordelijkheid en variatie aan taken zorgt ervoor dat we beiden hard groeien. Werken bij een startup zoals Flower Turbines brengt nog meer met zich mee: van al je werk zie je heel direct resultaat en help je mee aan een snelle groei van het bedrijf. Mooi om te zien waar we de afgelopen maanden al zijn gekomen en benieuwd wat de toekomst gaat brengen!

Flower Turbines over
Nicolaas en Pieter

Werken in een start-up is dynamisch en onvoorspelbaar. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. In het team van Flower Turbines waarderen we daarom heldere communicatie en creatief denkvermogen. Nicolaas en Pieter vormen een belangrijk deel van ons team. Ze werken samen met de projectmanager en leveren oplossingen voor de elektronische onderdelen. Daarnaast zijn het prettige collega’s, die met humor en een goed humeur op kantoor komen.

Xtend biedt breed talent!

Programmeur

Vind jouw Student

Met hun vaardigheid in programmeertalen zoals C++, Java en PHP, kunnen onze programmeurs je helpen met het ontwikkelen van o.a. front-ends, back-ends, apps en algoritmes.

Lees verder

Technisch Tekenaar

Vind jouw Student

Onze technisch tekenaars maken jouw bouw- en productconcept in digitaal 3D met o.a. AutoCad, Revit en SolidWorks . Zo kan je het zien in realistische settings, de krachten erop testen, en uitwerken tot documentatie voor productie of constructie.

Lees verder

Junior Ingenieur

Vind jouw Student

Zet onze studenten in om jouw technische projecten te ondersteunen. Met hun analytische blik kunnen ze modellen creëren, data analyseren en ideeën helpen realiseren, voor o.a. Elektro-, Civiele, Werktuigbouwkundige en Maritieme Techniek.

Lees verder

Werkstudent

Vind jouw Student

Onze werkstudenten zijn flexibele uitzendkrachten inzetbaar voor een variëteit aan taken: administratief, digitaliseren, of een werknemers’ pool. Met hun flexibele planning kunnen de studenten dag, nacht en/of in het weekend beschikbaar zijn.

Lees verder