Werkstudent nodig?

Vind flexibele (thuis)werkstudenten voor ieder project!

Direct een Vrijblijvende Offerte

Veelzijdige werkstudenten voor:

Icons Werkstudent 02Boekhouden

Excel, Exact

Icons Werkstudent 03Administratief

Archief, Planning

Icons Werkstudent 05Digitaliseren

Data, Papierwerk

Icons Werkstudent 04Onderzoek

Opzet, Uitvoer

Icons Werkstudent 07Receptionist

Call Center, Baliemedewerker

Icons Werkstudent 06Opbouw

Verhuizen, Evenementen

Icons Werkstudent 01Installatie

Montage, Software

Icons Werkstudent 08En Meer!

Vraag het aan ons

Wat de student kan doen

Werkstudent Administratief scaled

Administratief Medewerker

Boekhouden in Exact of Excel tot en met simpele taken zoals een archief scannen. Onze studenten kunnen je in al jouw administratieve werkzaamheden assisteren.

Werkstudent Ondersteuning scaled

Technische Ondersteuning

Door hun studieachtergrond kunnen onze studenten snel schakelen tussen technische expertises. Zo heb je zonder moeite extra assistentie voor menig project of klus.

Werkstudent Data scaled

Data Entry & Onderzoek

Documenten, data en onderzoeksresultaten digitaliseren kan snel met de assistentie van onze studenten. Met een oog voor detail zullen ze goede resultaten opleveren.

Werkstudent Manus 1 scaled

Flex Werker

Handen te kort? Onze flexibele studenten kunnen assisteren in werkzaamheden zoals verhuizen, IT installeren of receptionist. Dag, nacht of weekend staan ze voor je klaar.

verbind met onze werkstudenten

VIND TECHNISCHE STUDENTEN VAN VELE KWALITEITEN MET ONS HECHTE NETWERK.

vraag jouw offerte aan

Al door ons verbonden

Daarom een Werkstudent via Xtend

Icoon KlokSnel Inzetbaar

Dankzij ons grote netwerk binnen de studentenwereld kunnen wij op zeer korte termijn een werkstudent leveren. En doordat we de studenten persoonlijk kennen, bent u ook nu verzekerd van onze standaard kwaliteit.

Icoon ContactFlexibel Oproepbaar

Als er een groep als flexibel wordt omschreven is het die van de student. Inzetbaar wanneer het u uitkomt, wanneer dit ook is. Een student kan net zo goed overdag, ’s middags of zelfs ’s nachts werken, geen probleem!

Icons groepPoule Aan Studenten

Moet er veel werk worden verzet in korte tijd? Dan verzorgen wij een poule met studenten waardoor de capaciteit structureel wordt verhoogd. U hoeft alleen aan te geven hoeveel uur u gevuld wil hebben, wij doen de rest!

Icons GeldAantrekkelijke Tarieven

Wij geloven erin dat je elkaar verder moet helpen. Xtend levert hoge kwaliteit technische studenten tegen scherpe tarieven. Hierdoor is het interessant om een werkstudent in te huren via Xtend, voor elke opdracht of project

Weet je niet welke student bij je past?

Ons team staat voor je klaar!

Laat je nummer achter

Case: de xtend student in de praktijk

afbeelding

Jurriaan:

“Een huisgenoot vroeg aan mij of ik een maand lang in Italië wilde werken tegen een flinke vergoeding. Drie dagen later zou ik vertrekken en het avontuur beginnen. Wat ik daar precies moest doen was onduidelijk maar na een bezoekje aan het bedrijf om kennis te maken en wat aanmoediging van mijn huisgenoten dacht ik,  ik ben maar een keer student, dit ga ik gewoon doen!”

Xtend:

“Een bedrijf uit Delft was in nood omdat een van de werknemers die mee zou gaan naar Italië plotseling een flinke blessure had opgelopen en daarom aankomende maand niet kon werken. Binnen 24 uur heeft Jurriaan besloten dit bedrijf uit de brand te helpen. Jurriaan heeft geen moment geklaagd en keihard zijn best gedaan met het bouwen van kassen in Italië, een echte werknemer van de maand met een uniek verhaal!”

Xtend biedt breed talent!