Student Programmeur nodig?

Vind Java ontwikkelaars, PHP developers, websitebouwers en meer voor ieder project!

Direct een Vrijblijvende Offerte

Student programmeurs inhuren als:

Iconen Programmeur 01Java Programmeur

Plug-ins

Iconen Programmeur 07

PHP Programmeur

Dynamische Webpagina’s

Iconen Programmeur 05WordPress Programmeur

HTML, CSS

Iconen Programmeur 06C# Programmeur

.Net, Visual Basic

Iconen Programmeur 02Swift Programmeur

macOS, iOS

Iconen Programmeur 08SQL Programmeur

Databases, Servers

Iconen Programmeur 03JavaScript Programmeur

Angular, Node, jQuery

Iconen Programmeur 04C++ Programmeur

MySQL

Wat de student kan doen

pexels picjumbocom 196644 scaled e1602859568155

Front-end Developer

Jouw website is jouw online visite­kaartje. Onze program­meurs zijn website­bouwers die zorgen voor ontwerpen, bouwen en testen, zodat de toegan­kelijkheid en gebruiks­vriendelijkheid van de site optimaal is voor elke doelgroep.

Backend student programmeur

Back-end Developer

Een inlogscherm, betaal­systeem of webshop liggen in jouw bereik met een back-end developer. Neem controle over wat jouw gebruikers zien door direct content te beheren in jouw back-end, ontwikkeld door onze student programmeurs.

mobile

Mobile & Apps

Met steeds meer mobiel gebruik is een goede applicatie essentieel. Onze student programmeurs kunnen goed overweg met programmeer­talen zoals Swift en Java om jouw idee voor een iOS, Android of web applicatie te realiseren.

Programmeur Algoritme 1

Algoritmes & Dashboard

Maak jouw processen makkelijker of geautomatiseerd. Met algoritmes, machine learning of AI kunnen veel processen achter de schermen gebeuren, terwijl jij de belangrijkste inzichten ziet op jouw custom dashboard.

verbind met onze student programmeurs

VIND TECHNISCHE STUDENTEN VAN VELE KWALITEITEN MET ONS HECHTE NETWERK.

vraag jouw offerte aan

Al door ons verbonden

Daarom een Student Programmeur via Xtend

Icoon ZoekenAnalytisch Denkers

Al onze programmeurs hebben een technische achtergrond en leren tijdens hun opleiding analytisch denken. Zo pakken zij IT problemen binnen jouw bedrijf ook efficiënt en doordacht aan.

Icons 06Hoge Kwaliteit

De studenten bij Xtend kijken verder dan de theoretische kennis. Ze willen hun studiekennis in de praktijk brengen en een mooi product aanleveren en/of verbeteren zodat jij tevreden kan zijn.

Icoon TandwielNieuwe Technieken

Onze studenten komen tijdens hun studie in aanraking met de nieuwste technieken op het gebied van informatica. Zo gebruiken ze de meest recente en beste methodes bij hun programmeerwerk.

Icons GeldAantrekkelijke Tarieven

Wij geloven erin dat je elkaar verder moet helpen. Xtend levert hoge kwaliteit tegen scherpe tarieven. Hierdoor is het interessant om een student programmeur in te huren via Xtend.

Weet je niet welke student bij je past?

Ons team staat voor je klaar!

Laat je nummer achter

Case: de xtend student in de praktijk

WNVDM februari 14

Chris over Deloitte

“Ik ben sinds januari werkzaam via Xtend bij Deloitte, waar ik in eerste instantie was ingehuurd om een ‘Robotics Support Center’ te helpen bemannen. Ik werd echter al snel ook ingezet voor andere taken, waardoor ik nu bezig ben met programmeerbare data-analyse voor een van de klanten van Deloitte. Zo doe ik gigantisch veel ervaring op in verschillende sectoren van het bedrijfsleven. Ik ben daarom erg tevreden over de kansen en verantwoordelijkheden die mij worden gegund, en enthousiast om komende tijd verder te groeien in mijn functie – mijn ambities worden bij Deloitte op een zeer effectieve manier gekoesterd”

Deloitte over Chris

“Chris heeft al vanaf dag 1 laten zien wat zijn capaciteiten zijn waardoor ik al snel merkte dat hij het allemaal al snel door had. Ik heb hem daarom bij wijze van oefening een software robot laten programmeren. Deze beviel echter zo goed dat we deze in productie gaan nemen. Hierdoor heeft hij een eentonige taak die normaal wekelijks door een werkstudent uitgevoerd moet worden geautomatiseerd. Met de capaciteit die vrij is gemaakt kunnen de werkstudenten meer uitdagende taken oppakken en tegelijkertijd meer waarde aan Deloitte brengen. Door zijn actieve bijdragen hebben we hem op een extern project van een klant gezet wat niet direct met automatisering te maken had. Echter, binnen enkele dagen had hij al een voorstel klaar liggen waar onze klant zich enorm mee geholpen voelde. Dit is precies de slogan van Deloitte: making an impact that matters. Chris gedraagt zich niet als een medewerker die doet wat hem gevraagd wordt maar als een professional die verder kijkt dan zijn verantwoordelijkheden alleen.”

Xtend biedt breed talent!