De Verbinders
van
Technisch Talent en Jouw organisatie

Direct een Vrijblijvende Offerte

Hoogopgeleide technische student inhuren?

Uitzendbureau Xtend in het kort

Uitzendbureau Xtend in het kort

Vind student tot recent afgestudeerde

Icoon oranje KlokFulltime

Huur zowel studenten als recent afgestudeerden fulltime in. Bijvoorbeeld als een tussenjaar, een verplichte stage of om het CV aan te vullen na de studie. Wij vinden de studenten die bij jouw bedrijf passen.

Icoon oranje EnergieParttime

Onze studenten zijn veelal flexibel beschikbaar. Van wekelijks een paar uur bijverdienen tot deeltijd studeren met een parttime baan om de werkervaring uit te breiden. Wij vinden de studenten voor jouw bedrijf.

Blije verbindingen

Verbind met ons Technische Netwerk

Hoogopgeleid talent sinds 1997.

vraag jouw offerte aan

Het Talent van Onze Studenten

Icoon TandwielTechnisch & Praktisch

Een tech­nisch student bestaat niet alleen uit univer­sitaire theorie. Ze brengen graag de opgedane kennis in de prak­tijk. Door deze combi­natie van tech­nische kennis en prakt­ische vaardig­heid leveren onze studenten hoog­waardige resul­taten. Welke kwali­teiten je ook zoekt, wij vinden het.

Icoon KlokFlexibel & Snel

Als er een groep als flexibel om­schreven kan worden is dat de student. Ze hebben vaak een moment vrij en ver­dienen graag een zak­centje bij. Inzet­­baar wanneer het je uitkomt: ochtend of nacht, weekend of flex, morgen of over een maand. Wanneer het ook is, geen probleem.

Icoon ZoekenKritisch & Analytisch

Een tech­nische student wordt getraind in het stellen van vragen en ze zijn nog niet vastgeroest in een denk­wijze. Zo kan de student een frisse blik op jouw bedrijf werpen. Eigenhandig komen ze met suggesties en verbeter­ingen zonder in te leveren op efficiëntie.

Icoon EnergieEnergiek & Zelfstandig

Een bij­baantje gaat om meer dan geld voor de student. Ze zijn altijd leergierig. Elke kans wordt met ent­hou­siasme aangepakt. Al snel maken tech­nische student­en zich de basis eigen, zodat ze zich op nieuwe kennis kunnen storten. Zulke energie zal een boost aan jouw bedrijf geven.

Een snelle vraag?

Wij bellen je terug!

Laat je nummer achter

De Kracht van Xtend

Icoon ContactPersoonlijke Connectie

Van vacature tot en met dienstverband, staat dezelfde manager klaar als jouw contact­persoon. Zo begrijpt de vennoot jouw situatie uit­stekend. Elke vennoot is 2 jaar actief om con­tinuïteit te garanderen. Uniek voor een student­en­bedrijf.

Icons prijs20-jaar Expertise

Xtend is gebouwd op de ervaring van tech­nische student­en sinds 1997. Zo snap­pen wij perfect wat student­en willen. Als uitzendbureau, weten wij precies hoe jouw vacature aantrek­kelijk is voor student­en uit heel Neder­land.

Icons groepHecht Netwerk

Door onze actieve participatie in het studentenleven kennen wij persoonlijk veel technisch talenten. Met dit studentennetwerk zijn wij instaat om perfect te selecteren op de kwaliteiten die jij zoekt voor je open vacature.

Icons veiligBevestigde Kwaliteit

Onze basis is talent van hoge kwali­teit. Dit is niet alleen een claim die wij maken. Xtend draag het NEN 4400-1 keur­merk en volgt de ABU-CAO om dit bij te staan. Daarnaast bevest­igen vele bedr­ijven de kwalit­eit met hun posi­tieve refer­enties.

Al door ons verbonden

Vind dé technische werkstudent

Onze studenten staan voor je klaar

vraag jouw offerte aan