Technische studenten voor

jouw bedrijf inhuren?

Direct een Vrijblijvende Offerte

Hoogopgeleide technische student inhuren?

Uitzendbureau Xtend in het kort

Uitzendbureau Xtend in het kort

Vind een student voor elke vacature

Icoon oranje EnergieParttime

Wij helpen graag bij het invullen van jouw parttime vacature. Van wekelijks een paar uur aan de slag tot meerdere dagen in de week inzetbaar. Onze studenten zijn flexibel beschikbaar en staan klaar om aan de slag te gaan.

Icoon oranje KlokFulltime

Xtend kan jou ook helpen bij het vinden van een fulltime uitzendkracht. Denk hierbij aan een recent afgestudeerde of een student met een tussenjaar. Wij vinden de student die bij jouw bedrijf past.

Al door ons verbonden

Verbind met ons Technische Netwerk

Hoogopgeleid talent sinds 1997.

vraag jouw offerte aan

Het Talent van Onze Studenten

Icoon TandwielTechnisch & Praktisch

Onze technische studenten staan klaar om hun opgedane kennis in de praktijk toe te passen. Door de combi­natie van tech­nische kennis en prakt­ische vaardig­heden leveren onze studenten hoog­waardige resul­taten. Welke kwali­teiten je ook zoekt, wij vinden het.

Icoon KlokFlexibel & Snel

Studenten zijn erg flexibel en passen zich snel aan. Ze hebben de mogelijkheid om werk te combineren met hun studie. Werkstudenten zijn in elke situatie inzet­­baar. Of je nou iemand zoekt in de ochtend, nacht, in het weekend of op flexibele basis, wij vinden de perfecte kandidaat.

Icoon ZoekenKritisch & Analytisch

Onze studenten zijn technisch opgeleid en hebben een analytische denkwijze. Hierdoor blijft het niet alleen bij het uitvoeren van de opdracht, maar denken de studenten graag mee en stellen ze kritische vragen. Zo kan een student een frisse blik werpen op jouw bedrijf.

Icoon EnergieEnergiek & Zelfstandig

Vol energie staan onze studenten klaar om aan de slag te gaan. Daarnaast zijn onze studenten altijd leergierig. Deze combinatie zorgt ervoor dat onze technische studenten zelfstandig inzetbaar zijn en kennis opdoen waar nodig. Dit zal jouw organisatie een boost geven!

Een snelle vraag?

Wij bellen je terug!

Laat je nummer achter

De Kracht van Xtend

Icoon ContactPersoonlijke Connectie

Van vacature tot en met dienstverband, staat dezelfde manager klaar als jouw contact­persoon. Zo begrijpt de vennoot jouw situatie uit­stekend. Elke vennoot is 2 jaar actief om con­tinuïteit te garanderen. Uniek voor een student­en­bedrijf.

Icons prijs20-jaar Expertise

Xtend is gebouwd op de ervaring van tech­nische student­en sinds 1997. Zo snap­pen wij perfect wat student­en willen. Als uitzendbureau, weten wij precies hoe jouw vacature aantrek­kelijk is voor student­en uit heel Neder­land.

Icons groepHecht Netwerk

Door onze actieve participatie in het studentenleven kennen wij persoonlijk veel technisch talenten. Met dit studentennetwerk zijn wij instaat om perfect te selecteren op de kwaliteiten die jij zoekt voor je open vacature.

Icons veiligBevestigde Kwaliteit

Onze basis is talent van hoge kwali­teit. Dit is niet alleen een claim die wij maken. Xtend draag het NEN 4400-1 keur­merk en volgt de ABU-CAO om dit bij te staan. Daarnaast bevest­igen vele bedr­ijven de kwalit­eit met hun posi­tieve refer­enties.

Al door ons verbonden

Vind dé technische werkstudent

Onze studenten staan voor je klaar

vraag jouw offerte aan