De Verbinders
van
Technisch Talent en Jouw organisatie

Laat je terugbellen

COVID-19 vergt wat creativiteit voor bedrijven. Xtend denkt graag met je mee over het gebruik van uitzendkrachten onder de geldende maatregelen. Neem contact met ons op. Samen vinden we de oplossing voor werkzaamheden bij jouw bedrijf op locatie of vanuit huis.

Verbind met een…

Programmeur

Vind jouw Student

Front-end of back-end programmeur? Data analist of app developer? De programmeurs van Xtend helpen u graag bij verschillende werkzaamheden.

Lees verder

Technische Tekenaar

Vind jouw Student

AutoCAD, Revit, SketchUP, Solidworks, ArchiCAD of Inventor. Plattegrond, product of een nieuw ontwerp tekenen. Onze technisch tekenaars staan voor u klaar.

Lees verder

Junior Ingenieur

Vind jouw Student

Van projectmanagement tot werkvoorbereiding, van diverse data analyses tot bedrijfsanalyses. Onze slimme studenten zijn voor u beschikbaar.

Lees verder

Werkstudent

Vind jouw Student

Ook voor administratief werk of tijdelijke projecten hebben wij de beste studenten. De flexibiliteit van de student maakt hen een kracht voor elk bedrijf.

Lees verder

Xtend in het kort

Verbind met ons Technische Netwerk

Vind technische studenten met vele talenten via ons hechte netwerk opgebouwd sinds 1997.

vraag jouw offerte aan

Het Talent van Onze Student

Technisch & Praktisch

Een tech­nisch student bestaat niet alleen uit univer­sitaire theorie. Ze brengen graag de opgedane kennis in de prak­tijk. Door deze combi­natie van tech­nische kennis en prakt­ische vaardig­heid leveren onze studenten hoog­waardige resul­taten. Welke kwali­teiten je ook zoekt, wij vinden het.

Flexibel & Snel

Als er een groep als flexibel om­schreven kan worden is dat de student. Ze hebben vaak een moment vrij en ver­dienen graag een zak­centje bij. Inzet­­baar wanneer het je uitkomt: ochtend of nacht, weekend of flex, morgen of over een maand. Wanneer het ook is, geen probleem.

Kritisch & Analytisch

Een tech­nische student wordt getraind in het stellen van vragen en ze zijn nog niet vastgeroest in een denk­wijze. Zo kan de student een frisse blik op jouw bedrijf werpen. Eigenhandig komen ze met suggesties en verbeter­ingen zonder in te leveren op efficiëntie.

Energiek & Zelfstandig

Een bij­baantje gaat om meer dan geld voor de student. Ze zijn altijd leergierig. Elke kans wordt met ent­hou­siasme aangepakt. Al snel maken tech­nische student­en zich de basis eigen, zodat ze zich op nieuwe kennis kunnen storten. Zulke energie zal een boost aan jouw bedrijf geven.

Een snelle vraag?

Vul je nummer in en wij bellen je terug.

Laat je nummer achter

De Kracht van Xtend

Persoonlijke Connectie

Van vacature tot en met dienstverband, staat dezelfde manager klaar als jouw contact­persoon. Zo begrijpt de vennoot jouw situatie uit­stekend. Elke vennoot is 2 jaar actief om con­tinuïteit te garanderen. Uniek voor een student­en­bedrijf.

20-jaar Expertise

Xtend is gebouwd op de ervaring van tech­nische student­en sinds 1997. Zo snap­pen wij perfect wat student­en willen. Wij weten precies hoe jouw vacature aantrek­kelijk wordt voor student­en uit heel Neder­land.

Hecht Netwerk

Door onze actieve participatie in het studentenleven kennen wij persoonlijk veel technisch talenten. Met dit studentennetwerk zijn wij instaat om perfect te selecteren op de kwaliteiten die jij zoekt voor je open vacature.

Bevestigde Kwaliteit

Onze basis is talent van hoge kwali­teit. Dit is niet alleen een claim die wij maken. Xtend draag het NEN 4400-1 keur­merk en volgt de ABU-CAO om dit bij te staan. Daarnaast bevest­igen vele bedr­ijven de kwalit­eit met hun posi­tieve refer­enties.

Al door ons verbonden

Vind jouw verbinding!

Ons team staat voor je in de startblokken.

vraag jouw offerte aan

Blije verbindingen