Swift programmeur inhuren?

Vind een Swift Programmeur voor ieder project met Xtend!

Direct een Vrijblijvende Offerte

Waarvoor huur je een Swift-student in?

vectorworks tekenaar 1 scaled

Xtend helpt bij de zoektocht naar een Swift programmeur die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software iOS, macOS, watchOS en tvOS met behulp van de programmeertaal Swift. De programmeur werkt aan het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van mobiele applicaties en desktopsoftware voor verschillende doeleinden.

Een Swift-programmeur is bekend met de principes van software engineering, zoals object georiënteerd programmeren en software-architectuur. Daarnaast is de programmeur op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen het Apple ecosysteem en bekend met de verschillende frameworks en tools die beschikbaar zijn om efficiënt en effectief software te ontwikkelen.

verbind met onze Swift Studenten

VIND TECHNISCHE STUDENTEN VAN VELE KWALITEITEN MET ONS HECHTE NETWERK.

vraag jouw offerte aan

Al door ons verbonden

Daarom een Swift Programmeur via Xtend

Icoon ZoekenAnalytisch Denkers

Al onze programmeurs hebben een technische achtergrond en leren tijdens hun opleiding analytisch denken. Zo pakken zij IT problemen binnen jouw bedrijf ook efficiënt en doordacht aan.

Icons 06Hoge Kwaliteit

De studenten bij Xtend kijken verder dan de theoretische kennis. Ze willen hun studiekennis in de praktijk brengen en een mooi product aanleveren en/of verbeteren zodat jij tevreden kan zijn.

Icoon TandwielNieuwe Technieken

Onze studenten komen tijdens hun studie in aanraking met de nieuwste technieken op het gebied van informatica. Zo gebruiken ze de meest recente en beste methodes bij hun programmeerwerk.

Icons GeldAantrekkelijke Tarieven

Wij geloven erin dat je elkaar verder moet helpen. Xtend levert hoge kwaliteit tegen scherpe tarieven. Hierdoor is het interessant om een student programmeur in te huren via Xtend.

Weten welke technische tekenaar je nodig hebt?

Ons team staat klaar om je te adviseren!

Laat je nummer achter

Xtend biedt breed talent!