Wij hebben de vetste jobs!

Wil je graag een (bij)baan waar je jouw kwaliteiten kunt benutten en jezelf kunt ontplooien?

Xtend helpt je graag aan werk dat bij jou past!

Schrijf je in!

Op zoek naar die perfecte (bij)baan?

Bekijk alle vacatures, filter op wat bij jou past en solliciteer direct!

Bekijk de vacatures!
Leerzaam

Wij zorgen dat onze (bij)banen een aansluiting of toevoeging zijn op jouw studie, waardoor deze altijd erg leerzaam zijn! Ook na je studie kun je bij ons op zoek naar een bijpassende en leerzame baan.

Flexibel

Xtend weet dat een student meer wil dan alleen werken. Daarom zorgen wij voor een zo flexibel mogelijke invulling van de (bij)banen. Vanuit thuis werken is bij sommige opdrachtgevers een mogelijkheid.

Groeitraject

Wij kunnen jou het perfect groeitraject aanbieden. Denk aan een verdiepende cursus binnen een softwarepakket, of op het gebied van projectmanagement om zo in aanmerking te komen voor nog toffere banen!

Goede arbeidsvoorwaarden

Wij zijn transparant over je loon en betalen wat je verdient. Door middel van de inlenersbeloning wordt gelijk werk ook gelijk beloond. Daarnaast zorgen wij voor goede arbeidsvoorwaarden en helpen wij je met al je vragen.

Programmeur

Regelmatig zoeken wij Java developers die kunnen samenwerken in een team met andere junior en senior developers. Heb jij ervaring in Java en wil jij snel leren in een omgeving van jonge en enthousiaste developers? Schrijf je dan nu hier in!

Heeft PHP geen geheimen meer voor jou? Wil jij naast je studie ervaring in de praktijk op doen? Dan zit je nu op het goede adres! Wij hebben met regelmaat posities als PHP developer in de aanbieding. Schrijf je nu hier in zodat we ook jou aan een droombaan kunnen helpen!

Is C# de taal waar je het liefst in programmeert? Komt goed uit; hier hebben we namelijk vaak posities voor open staan. Normaliter zijn dit klussen waarbij veel ruimte is om in je eigen tijd te programmeren, ook vanuit huis. Als je je nu hier in schrijft, houden we je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Kun jij goed overweg met Javascript? Houd onze Facebook dan in de gaten voor de nieuwste vacatures, maar vergeet vooral niet om je hier in te schrijven! Je komt dan in onze database terecht en we zullen je contacten zodra we een passende vacature voor je vinden.

Klaar voor avontuur bij een groot Nederlands bedrijf waarbij je jezelf op professioneel gebied kan ontwikkelen? Wij hebben vaak mooie projecten waar je kan instromen, over welke vaardigheden je ook beschikt. Schrijf je nu hier in zodat je op de hoogte blijft van alles wat je kan gaan doen!

Assistent Ingenieur

Ben jij op zoek naar een studie gerelateerde bijbaan? Gebruik dan de kennis die je hebt opgedaan in je studie in de praktijk! Wij hebben gevarieerde banen op niveau. Te denken valt aan posities als consultant, projectmanager of werkvoorbereider. Meldt je nu hier aan en vergeet niet om onze Facebook in de gaten te houden voor de nieuwste banen!

Technisch Tekenaar

Vrijwel continu krijgen we aanvragen binnen voor AutoCAD tekenaars. Hiervoor zoeken we studenten voor zowel kortere periodes als voor lange tijd.

Dus ben jij op zoek naar een leuke teken-bijbaan? Heb jij ervaring met AutoCAD en ben je geïnteresseerd in technische of bouwkundige projecten? Schrijf je dan nu hier in!

De afgelopen maanden blijven er opdrachten binnenkomen voor SolidWorks tekenaars. Lijkt het je leuk als bijbaan je vaardigheden in SolidWorks verder te verbeteren? Heb jij affiniteit met technische projecten en ben je minimaal 1 dag per week beschikbaar? Schrijf je dan nu hier in!

Onze klanten zoeken vaak Inventor tekenaars en als je in onze database staat ben je één van de eerste die we bellen! Lijkt het je leuk dit als bijbaan bij ons te komen doen en voldoe je aan de volgende criteria? Ervaring met Inventor? Geïnteresseerd in technische projecten? Op zoek naar een leuke baan? Schrijf je dan nu hier in!

Ben jij vaardig met Google SketchUp? Wij krijgen regelmatig aanvragen waarbij klanten op zoek zijn naar een visualisatie van een product of gebouw in 3D. Ben jij dus op zoek naar een opdracht voor korte of lange termijn en heb jij ruime ervaring met google SketchUp? Schrijf je dan nu hier in!

Ben jij vaardig met Revit? Wij krijgen regelmatig aanvragen waarbij klanten op zoek zijn naar een vakkundige Revit Tekenaar. Ben jij dus op zoek naar een opdracht voor korte of lange termijn en heb jij ruime ervaring met Revit? Schrijf je dan nu hier in!

Werkstudenten

Op zoek naar een relatief eenvoudig baantje waarbij je leuk kan verdienen? Zoek niet verder! Wij hebben banen van digitaal archiveren tot boekhouden en van receptiemedewerker tot sales support. Wacht niet langer en schrijf je nu hier in!

Heb jij twee rechterhanden? Dan zoeken we jou! Voor diverse opdrachtgevers hebben we altijd wel klussen waarbij je de handen uit de mouwen moet steken. Van de assemblage van technische producten tot het installeren van zonnepanelen. Schrijf je hier in en vermeld wat jouw passie is!

WERKEN BIJ XTEND

Meld je aan, vul je profiel aan, bekijk de vacatures, solliciteer en ga direct aan de slag!

Schrijf je in!

1. Aanmelding

Meld je aan en vul je profiel aan in de portal.

2. Zoeken

Bekijk de vacatures op facebook of op de vacature pagina.

3. Sollicitatie

Na het opsturen van je CV en motivatiebrief ga je op gesprek bij het bedrijf!

4. Contract

Na de kennismaking ben je klaar om je contract op het Xtend kantoor te tekenen.

5. Aan het werk!

Je kan aan de slag! Je eerste werkdag is een feit!

6. Uitbetaling

Nadat je jouw uren hebt ingevuld op de portal zullen wij wekelijks uitbetalen!

Schrijf je in en ga direct aan de slag!

Mocht je geen bevestigingsmail ontvangen, vul dan hier het contactformulier in met als onderwerp: inschrijving.

Registreren als kandidaat