Vacture Vacature SolidWorks Tekenaar
  1. 18.00
  2. Groot-Ammers
  3. 40 uur

Vacature Vacature SolidWorks Tekenaar

Wil jij aan de slag als Solidworks tekenaar bij een gerenomeerde jachtenbouwer? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou.

Dit internationale opererend scheepsbouw bedrijf ontwerpt de meest high-end jachten in de recreatieve scheepvaart industrie. Om deze reden focust dit bedrijf op een subliem eindproduct en ligt de standaard hoog. Het bedrijf is op zoek naar enthousiaste studenten afkomstig van Werktuigbouwkunde en Maritieme Techniek met een goede voorkennis van SolidWorks. Je zult zelfstandig componenten van het algemene model uitwerken in SolidWorks. Je krijgt hierbij veel verantwoordelijkheid, maar je wordt ook voldoende ondersteunt en begeleid door het bedrijf. Het is een gezellig, hecht en jong team. 

Wat wordt er van je verwacht?

Het bedrijf is op zoek naar mensen die van 4 dagen per week tot fulltime beschikbaar zijn. Ze hopen hierbij op een goeie tekenaar die een stabiele factor kan zijn. ze zoeken mensen die minimaal 8 weken beschikbaar zijn waarbij langer altijd mogelijk is. Er wordt gewerkt op locatie in Groot-Ammers. Met de auto is dit goed bereikbaar, maar met het openbaar vervoer iets minder. Om deze reden krijg je bij een volledige werkdag €20,- extra vergoeding bovenop je reiskosten.

Wat biedt Xtend?

  • Wekelijkse uitbetaling
  • Verdien meer dan €18,00 per uur incl. reservering
  • Reiskostenvergoeding
  • 4-5 dagen per week

Technisch_tekenaar

Startdatum

29-12-2023

Periode

2 maanden minimum

Voertaal

Nederlands

Skills

  • SolidWorks ervaring
  • Technisch
  • Affiniteit met de werktouwbouwkundige/maritieme sector

Vragen over de vacature?

Neem contact op met Maarten

maarten.doekhie@xtend.nl
06 10599042