Vacture Medewerker Herincasso
  1. 16.30
  2. Den Haag
  3. 16 uur

Vacature Medewerker Herincasso

Met relatief eenvoudig werk goed bijverdienen in Den Haag?

Dit kredietinformatiebureau houdt zich bezig met incasso’s, kredieten en monitoring van financiële stromen. Het bedrijf is vooral gespecialiseerd in het reduceren en beheersbaar maken van kredietrisico’s. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een Databank met essentiële informatie over consumenten, bestuurders en bedrijven.

Er wordt een studentenpool opgezet waarin je je eigen klant toegewezen krijgt en flexibel je dagen in kan plannen, zolang je voor twee dagen per week beschikbaar bent. Meer dan twee dagen per week werken is mogelijk in overleg. Daarnaast kom je in een gezellig team terecht!

Wat wordt er van je verwacht?

Als herincasso medewerker probeer jij betalingsregelingen te treffen met debiteuren die voorgaande incasso pogingen nog geen succes konden ondervinden. Hierin achterhaal jij de meest recente informatie omtrent debiteuren en verwerkt deze, samen met alle regelingen die getroffen worden in een dossier die jij zelf up-to-date houdt. Een groot deel van het werk is telefonisch informatie winnen en debiteuren spreken om afspraken te maken. Hiervoor krijg jij persoonlijke begeleiding van een Senior medewerker in het team en krijg je in je eerste weken een interne training om je werkzaamheden zo goed mogelijk op te pakken.

Benieuwd naar wat meer details over de werkzaamheden en om welk bedrijf het gaat? Neem dan contact op met Joost of solliciteer direct op de functie!

Wat biedt Xtend?

  • Wekelijkse uitbetaling
  • Verdien vanaf €16,30 per uur incl. reserveringen
  • Reiskostenvergoeding
  • Opdracht voor langere tijd

Anders

Startdatum

09-01-2024

Periode

Onbepaalde tijd (minimum 4 maanden)

Voertaal

Nederlands

Skills

  • Zelfstandig & zorgvuldig
  • Assertieve houding
  • Goede communicatievaardigheden

Vragen over de vacature?

Neem contact op met Joost

joost.spaanderman@xtend.nl
06 81890721